NATACIÓ ARTÍSTICA – WORLD SERIES BARCELONA 2019, un mini mundial

23 maig 2019 | Nat. Artística

Del 31 de maig al 2 de juny la Piscina Sant Jordi de Barcelona acollirà la 8a etapa de les World Series de Natació Artística. La 8a i última, perquè de Barcelona sortiran les classificacions finals per accedir a la Super Final del 14 al 16 de juny a Budapest. 

La competició són 3 competicions en una: World Series, Campionat d’Espanya Open – Trofeo Infantas i Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. Per tant, hi haurà competicions de clubs i competició de països. I en aquesta competició de països és a on veurem les grans estrelles d’aquest esport. Els podis mundials estaran a Barcelona amb noms com Rússia, Ucraïna, Japó, Itàlia, Espanya i un llarg etcètera fins arribar a unes xifres espectaculars:

11 proves

27 països

45 equips

229 rutines

312 esportistes

Dues de les competicions més espectaculars seran les de duet mixt amb els campions del món i d’Europa com la parella russa, els italians i la gran estrella i figura cabdal dels duets mixts, Bill May.

La presentació de la competició s’ha fet a l’Ajuntament de Barcelona amb la presència de les autoritats polítiques de la ciutat i el país com Marta Carranza, comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, Presidenta delegada d’Esports de la Diputació de Barcelona, i el President de la FCN, Enric Betrán i de la RFEN, Fernando Carpena. 

 

 

pau i emma

Pau Ribes i Emma Garcia, components del duet mixt, durant la presentació de les WORLD SERIES han explicat les ganes que tenen de competir a casa, “amb el nostre públic i la nostra gent”. Pel què fa a les possibles medalles, han comentat “competirem amb els millors duets mixts del món, els millors de veritat, tots ells són podis mundials des del 2015, que és quan vam començar, per tant la nostra intenció és escurçar el màxim de distàncies per estar cada cop més a prop d’ells”. El duet mixt presentaran una nova rutina lliure inspirada en un tango i amb moviments nous i molt originals.

 

 

 

 

ENTRADES A LA VENDA

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE