WATERPOLO – Astralpool CN Sabadell campió de l’Euro Cup per primera vegada a la història

26 març 2022 | Waterpolo

L’Astralpool CN Sabadell s’ha proclamat campió de l’Euro Cup per primera vegada a la seva història.

L’equip del Vallès s’ha imposat al Telimar Palerm per 11 a 5 al partit de tornada de la final remuntant els dos gols en contra del partit d’anada, on va perdre per 9 a 7. Els jugadors catalans han aconseguit mantenir el marcador a favor seu durant tot el partit de tornada, amb la grada de Can Llong plena de gom a gom, completament entregada a favor seu. Durant la primera meitat del matx, l’equip italià no ha aconseguit anotar cap gol, mentre que els sabadellencs n’han marcat un a la primera part i 3 a la segona. A la tercera part, el Telimar Palerm ha marcat 4 gols i el Sabadell 3, entrant a l’últim quart amb el marcador 7 a 4. Els del Vallès s’han assegurat la victòria amb els quatre últims gols sense donar opció al club italià que només ha pogut marcar un gol més.

L’Astralpool CN Sabadell se suma, doncs, a la llista d’equips que ostenten el títol europeu al seu palmarès, entre ells el CN Barcelona que l’ha guanyat en dues ocasions.