WATERPOLO BUDAPEST 2017- Siiiiiiiiii, a semis!!

24 jul. 2017 | Waterpolo

La selecciĆ³ femenina de waterpolo ja Ć©s a semifinals del Mundial de Budapest 2017. Les jugadores de Miki Oca, una gran majoria catalanes, han empatat el partit a 10 i han acabat guanyant als penals 14-12 a GrĆØcia.

Un nou partit no apte per a cardĆ­acs avui a la piscina Alfred Hajos de Budapest. Espanya ha anat sempre per darrera del marcador amb un primer parcial de 3-2 per GrĆØcia i empat a 2 en els dos segĆ¼ents. AixĆ² ha provocat entrar als Ćŗltims 8 minuts amb un marcador de 7-6 en contra les ibĆØriques. Llavors s’han succeĆÆt minuts de bogeria, de gols, contraatacs i jugades de superioritat quan amb el 10-9 al marcador i a 5 segons del final Judith Forca ha marcat el gol de l’empat 10-10. La tanda de penals ha beneficiat a Espanya amb un 14-12 i a les semis del Mundial. Proper rival, dimecres 26 juliol a les 22h contra CanadĆ .