WATERPOLO – Cinquena plaça pel Zodiac CN Atlètic-Barceloneta a la Champions

4 juny 2022 | Waterpolo

El Zodiac CN Atlètic-Barceloneta s’ha classificat en 5a posició a la LEN Champions League d’aquesta temporada. L’equip ha sumat dues victòries i ha perdut un partit a la Final 8 celebrada aquesta setmana a Belgrad.

El passat dijous, els mariners van arrencar el partit de quarts de final amb una derrota ajustadíssima contra el Pro Recco italià, actual campió d’Europa, per 11 a 10 (parcials: 4-3, 1-3, 3-2, 3-2). Divendres, al partit de semifinals, l’equip de la Barceloneta va imposar-se al Jug Dubrovnik croata per 12 a 9, dominant el marcador des del primer quart amb un 4-2 i consolidant l’avantatge respecte els balcànics al tancament del segon quart amb un parcial de 2-0. A la tercera part el Zodiac CN Atlètic-Barceloneta va anotar 3 gols més i el Jug Dubrovnik 4, insuficients per atrapar l’equip d’Elvis Fatovic, i finalment a la darrera part van empatar el parcial a 3. Aquesta victòria ha permès als catalans disputar-se la final per la cinquena plaça aquest migdia.

El Zodiac CN Atlètic-Barceloneta ha defensat el cinquè lloc a la competició europea de clubs més important del continent europeu i ho ha fet contra el Hannover alemany, amb una victòria 10 a 12. Tot i haver arrencat el partit amb inferioritat al marcador (2-0), al segon quart els mariners han anotat 3 gols i s’han situat només un gol per darrere de l’equip alemany, que n’ha anotat 2 més. A la tercera part els catalans han decantat el marcador a favor seu amb un parcial 2-6 i han sentenciat la victòria al darrer quart amb un parcial 4-3.

El partit d’avui ha estat l’últim de Dani López Pinedo, el gran porter del ZODIAC CNAB i porter de la selecció. Un home que ha guanyat una copa d’Europa, 13 lligues, 11 copes del Rei, plata europea i plata mundial. Una llegenda del waterpolo que avui s’acomiada.