WATERPOLO – L’ASTRALPOOL CN SABADELL, CAMPIÓ DE LA COPA DE LA REINA

19 febr. 2023 | Waterpolo

L’Astralpool CN Sabadell s’ha proclamat Campió de la 27a Copa de la Reina de Waterpolo 2023, la 18a del seu palmarès. Ha guanyat a l’Assolim CN Mataró per 8 gols a 6.

Una final molt emocionant a la piscina de l’Àrea Olímpica de Terrassa en la que l’equip vallesà ha recuperat la corona de campiones que l’any passat va guanyar el Centre de Natació Mataró .

Bea Ortiz ha marcat els 2 primers gols del partit. En el segon període, l’Assolim CN Mataró ha canviat completament la decoració de la final. La portera Elena Sánchez i la defensa de l’equip maresmenc han sigut un mur i han capgirat el marcador (2-4). Un gol d’Irene González, després d’una revisió de VAR, i 3 gols d’Elena Ruiz, Bea Ortiz i Maica Garcia han tornat a posar per davant l’equip de David Palma en el tercer quart (6-4). En l’últim minut del partit, la neerlandesa del CN Mataró, Simone Van de Kraats, ha fet el 7-6. En l’últim atac per al Sabadell, Catharina Van der Sloot ha sentenciat el matx.

Laura Ester ha estat escollida millor portera i Bea Ortiz, millor jugadora.