WATERPOLO SPLIT 22 – La selecció guanya a Alemanya i es classifica primera de grup, directe a quarts de final

2 set. 2022 | Federació, Waterpolo

Ha acabat la fase de grups per la selecció de waterpolo masculí al Campionat d’Europa d’Split. Els de David Martin han fet una primera fase invictes i ara ja estan classificats pels quarts de final ja que han quedat primers de grup. El partit d’avui ha estat contra Alemanya, el cuer, a qui han vençut per un contundent 6 a 17.

El partit contra els alemanys no ha tingut cap complicació, només al principi de la tercera part els de Martin han perdut una mica la concentració i han perdut el parcial per 4-3, tot i que l’acumulat de 1-5 i 1-7 ha fet que en el total del marcador s’arribés als 8 minuts finals amb un 6 – 15 que deixava clarament el partit sentenciat. En l’últim quart els alemanys no han pogut marcar i els vencedors han fet dos gols més que han deixat un marcador final de 6-17.

El proper partit serà ja el de quarts de final, en aquest cas al ser primers de grup s’evitaran el sempre complicat partit de vuitens. El partit de quarts es jugarà el dimarts 6 de setembre. Fins llavors els de Martin seguiran entrenant i preparant-se per aquest nou repte, que moltes vegades es converteix en el partit més important de la competició, guanyar-lo voldrà dir seguir el camí de les medalles, perdre’l els portarà a jugar per les places del 5 al 8.