WATERPOLO – UNAI AGUIRRE REP EL TROFEU CAMPIONS VALORS

3 nov. 2022 | Waterpolo

Mundo Deportivo i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya han celebrat la 39a edició del Trofeu Campions Valors aquest matí al Teatre Lliure de Barcelona.

Al llarg de la Gala s’han distingit els esportistes i clubs catalans que han destacat durant l’any pels seus mèrits esportius, per la seva trajectòria esportiva i pels valors que han representat.

Santi Nolla, Director de Mundo Deportivo, ha obert la Gala: “El teixit associatiu a Catalunya és sòlid. L’esport català és un model d’èxit. Mantenir-lo i fer-lo més gran és el nostre deure”.

Unai Aguirre, porter del CN Atlètic-Barceloneta i de la Selecció nacional, ha rebut el Trofeu Campions Valors pels èxits assolits aquest estiu. Amb només 19 anys s’ha proclamat Campió del Món i ha estat designat Millor Porter de la competició.

Aguirre: “La dedicació, el treball, l’esforç i tenir l’objectiu en ment, m’han portat a aconseguir aquests èxits. El waterpolo és un treball d’equip. Tenim un equipàs, amb una defensa increïble i comptem amb un dels millors entrenadors del Món”.

La Federació Catalana de Natació ha estat present amb el seu President, Ramon Bosch, i per part del CNAB, Enric Sarabia, Vicepresident 2n.

Laura Vilagrà, Consellera de la Presidència del Govern de la Generalitat de Catalunya, ha conclòs l’acte: “La Gala Trofeu Campions Valors premia als esportistes que, amb els seus èxits i valors, són un exemple per a la societat. Representen l’ADN de l’esport català”.

Que els valors de l’esport us acompanyin sempre.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE