ARTÍSTICA – 5 medalles al French Open FINA World Series

3 març 2019 | Nat. Artística

La selecció estatal de natació artística, formada per 9 nedadores catalanes, torna del French Open FINA World Series de París amb 5 medalles: una d’or, tres de plata i una de bronze.

En la prova de solo tècnic, Ona Carbonell s’ha penjat la medalla de plata amb una puntuació de 90.4893, a només quatre mil·lèsimes de la Japonesa Yukiko Inui. La catalana s’ha estrenat en duet lliure amb Sara Saldaña i han aconseguit la medalla de bronze amb un total de 89.7667 punts. També han pujat al segon esglaó del podi en duet mixte, Pau Ribes ha competit en la prova lliure amb Berta Ferreres (83.9667 punts) i en la tècnica amb Emma Garcia (82.4202 punts). En rutina highlight, l’equip, format per les catalanes Txell Mas, Paula Ramírez, Berta Ferreras, Cecilia Jiménez, Iris Tió i Abril Conesa, s’ha penjat la medalla d’or amb una puntuació de 89.9667.

El French Open ha estat la primera edició del FINA World Series d’aquesta temporada. El circuit de competicions se celebrarà a un total de 9 ciutats de tot el món, entre elles Barcelona en un OPEN que organitzarà la Federació Catalana de Natació del 31 de maig al 2 de juny.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE