ARTÍSTICA – 8 ors catalans a l’Europeu Júnior

3 jul. 2022 | Nat. Artística

La selecció júnior de natació artística ha tornat del Campionat d’Europa Júnior d’Alacant amb 12 medalles, 8 d’elles d’or i aconseguides per nedadores de clubs catalans. La delegació estatal ha comptat amb 6 nedadores catalanes que han pujat a l’esglaó més alt del podi en les proves de combo, highlight, equip lliure i tècnic, duet mixt lliure i tècnic i solo masculí lliure i tècnic. 

En duet mixt tècnic, la parella formada per Dennis González del CN Kallípolis i Valeria Parra del CN Granollers s’ha proclamat campiona d’Europa amb una puntuació final de 80.4310, superant els duets d’Itàlia i Gran Bretanya. En duet mixt lliure, Dennis González i Maria Bofill, també del club de Barcelona, han aconseguit un total de 83.0668 punts, superant de nou la parella italiana i, en aquest cas, també la israeliana. En solo masculí, González ha defensat dos ors més, sumant 79.0281 punts a la rutina tècnica i 82.6000 punts a la lliure. 

A les competicions d’equip, la selecció s’ha imposat en la coreografia tècnica amb 85.5033 punts per davant de França i Itàlia, i en la lliure amb 87.5000, superant Itàlia i Grècia. En rutina combinada i highlight, les nedadores han tornat a superar les italianes i les gregues, amb un total de 88.2332 punts a la primera i 87.0668 a la segona.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE