ARTÍSTICA – C.N. Kallípolis club campió d’Espanya junior

18 març 2018 | Nat. Artística

El C.N. Kallípolis s’ha proclamat campió d’Espanya Junior per clubs al Campionat d’hivern de rutines. Tant el club barceloní com el C.N. Granollers han tornat a casa amb 7 medalles de 7 possibles en la categoria junior. Mentre que el C.N. Kallípolis n’ha guanyat 6 d’or i 1 de plata, les vallesanes s’han endut 1 or, 4 plates i 2 bronzes.

En la prova de solo junior el podi ha estat el mateix per la modalitat lliure i la tècnica, amb un or d’Iris Tió del C.N. Kallípolis i un bronze de Mireia Hernández del C.N. Granollers. En duet tècnic junior, Clara Arboix i Mireia Hernández s’han proclamat campiones, per davant d’Iris Tió i Giselle Camps del C.N. Kallípolis; en canvi, en duet lliure junior les parelles catalanes han canviat l’esglaó del podi, quedant primeres les del C.N. Kallípolis i segones les del C.N. Granollers. En la competició d’equip junior el C.N. Kallípolis ha aconseguit la primera posició i el C.N. Granollers la segona, tant en rutina tècnica com en lliure. Per últim, en la prova de rutina combinada el C.N.Kallípolis ha guanyat l’or i el C.N. Granollers la plata.

El campionat estatal d’hivern s’ha celebrat a la Piscina Municipal de Parquesol de Valladolid de divendres a diumenge i ha comptat amb la participació de 4 clubs catalans: CN Granollers, CN Kallípolis, CN Tàrraco i CN Reus Ploms, que han participat a les proves de la categoria junior.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE