ARTÍSTICA – Cap de setmana de competicions catalanes

2 febr. 2020 | Nat. Artística

Acaba un cap de setmana intens per la natació artística catalana, on s’han celebrat diverses jornades de figures i rutines tècniques de totes les categories.

Divendres es va disputar la II Jornada de la Lliga de Rutines Tècniques junior a la piscina de la Residència Esportiva Joaquim Blume on hi van participar el CN Granollers, el CN Kallípolis, el CN Sabadell, el CN Tàrraco, el CN Calella, el CN Minorisa, el CN Cardedeu, el CN Mataró i el CN Les Franqueses. A l’espera de la tercera i última jornada de la lliga catalana, les primeres classificades van ser el CN Granollers en equip tècnic, Regina Casino i Judith Calvo del CN Granollers en duet tècnic i Dennis Gonzalez i Nuria Martin del CN Kallípolis en duet mixte tècnic.

Dissabte es va celebrar la III Jornada de la Lliga de Figures infantil i aleví al CN Granollers, amb una gran participació dels clubs catalans, essent 153 nedadores a la competició infantil i un total de 112 participants a l’aleví.

Per acabar, avui diumenge la Piscina Sant Jordi ha acollit la I Jornada del Campionat de Catalunya de la categoria benjamí, on s’han nedat les figures de nivell I, II i III.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE