ARTÍSTICA – CN Granollers campió de Catalunya

19 juny 2022 | Nat. Artística

Aquest dissabte, el CN Granollers s’ha proclamat campió de Catalunya en la classificació general per clubs, sumant totes les proves i categories presentades durant la temporada. En segona posició s’ha classificat el CN Sabadell i en tercera el CN Kallípolis. Tots tres clubs, juntament amb el CN Mataró i el CN Les Franqueses han tingut presència als podis del Campionat de Catalunya de rutines celebrat avui a les piscines del CN Mataró.

A la prova de duet aleví, el CN Granollers ha estat or i el CN Sabadell s’ha endut les medalles de plata i de bronze, mentre que en duet mixt aleví, el CN Les Franqueses ha ocupat els dos llocs més alts del podi. En duet infantil, les parelles del CN Granollers han quedat primeres i terceres i en segona posició ha quedat el CN Sabadell; a la prova mixta de duet infantil, el CN Sabadell s’ha endut l’or. En duet lliure júnior el CN Kallípolis ha quedat en primera i segona posició i el CN Granollers tercer, i a la prova de duet lliure sènior, la medalla d’or ha estat per les del Vallès Oriental.

En equip tècnic júnior el CN Kallípolis ha estat el campió, el CN Sabadell s’ha proclamat subcampió i el CN Mataró s’ha emportat el bronze; mentre que en equip lliure de la mateixa categoria, el CN Sabadell ha guanyat l’or, el CN Kallípolis la plata i el CN Les Franqueses el bronze.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE