ARTÍSTICA – CN Granollers campió d’Espanya en combo

6 març 2020 | Nat. Artística

El CN Granollers s’ha proclamat campió d’Espanya en combo aleví i infantil. Els equips catalans han dominat el podi de rutines combinades en totes les categories, amb la primera plaça per les del Vallès Oriental, la segona pel CN Kallípolis i el bronze pel CN Sabadell. 

En la competició de figures aleví, el podi de la classificació general ha estat liderat per Jana Francisco del CN Granollers, que s’ha emportat l’or. En la classificació del 2009, la tercera posició ha estat per Nadia Balló del CN Granollers i, a l’entrega de medalles del 2010, la plata ha estat per Arlet Arnan del CN Granollers i el bronze per Emma Gallardo del CN Mataró.

En figures de la categoria infantil, Meritxell Ferré del CN Sabadell ha aconseguit l’or en la competició de 2006 i la plata al podi general. A la categoria 2007, Anna Muñoz del CN Sabadell ha quedat segona i Aitana Navarro del CN Granollers tercera.

El campionat d’hivern, celebrat del 6 al 8 de març a la Piscina Municipal Gaetà Huguet de Castelló, ha comptat amb la participació de 7 clubs catalans.

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE