ARTÍSTICA – CN Granollers CN Kallipolis i CN Minorisa campiones de Catalunya Júnior i Sènior

28 març 2021 | Nat. Artística

Les medalles d’or del Campionat de Catalunya Júnior i Sènior d’aquest diumenge s’han repartit entre el CN Granollers, el CN Kallipolis i el CN Minorisa.

A la competició de duet júnior, les nedadores Regina Casino i Clàudia Julià del CN Granollers s’han penjat la medalla d’or, Maria Bofill i Ane Salaverria del CN Kallipolis la de plata i Clàudia Ballero i Laura Carpio del CN Sabadell el bronze. En duet mixte júnior, Dennis Gonzalez i Núria Martín-Mora del CN Kallipolis, les úniques participants en aquesta prova, han quedat primeres. En equip júnior, el CN Granollers ha pujat al primer esglaó del podi, el CN Sabadell al segon i el CN Kallipolis ha estat tercer; en canvi, en la modalitat de highligt les primeres classificades han estat les nedadores del CN Granollers, les del CN Kallipolis segones i les del CN Sabadell terceres.

Pel que fa a la competició sènior, el CN Minorisa, únic club participant a la prova, ha quedat en primera posició.

Aquest ha estat el primer campionat de Catalunya presencial celebrat aquest 2021, després de la pandèmia de la Covid-19 i ha comptat amb la presència de 7 clubs catalans: CN Kallipolis, CN Granollers, CN Sabadell, CN Tarraco, CN Minorisa, CN Calella i CN Les Franqueses.

Consulteu tots els resultats de la competició aquí.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE