ARTÍSTICA – CN Granollers, CN Sabadell i CN Kallípolis dominen el Campionat de Catalunya

20 juny 2021 | Nat. Artística

Acaba un cap de setmana intens de natació artística al CN Lleida amb el Campionat de Catalunya de rutines de les categories aleví, infantil, júnior, sènior, benjamí i escolar. A la primera jornada de la competició, el CN Granollers, el CN Sabadell i el CN Kallípolis han estat els clubs que més medalles han recollit.

A la competició aleví, en duet, la parella del CN Granollers 1 formada per Nadia Ballo i Martina Lagares s’ha imposat quedant en primera posició, Claudia Bedmar i Carla Caballero del CN Granollers 2 han acabat segones i Raquel Gimeno i Daniela Varea del CN Sabadell terceres. En duet mixte, l’or ha estat per Berta Cires i Eneko Sanchez del CN Sabadell. En equip, el CN Granollers ha guanyat l’or, el CN Sabadell la plata i el CN Kallípolis el bronze.

A la categoria infantil, el duet del CN Sabadell, amb les nedadores Meritxell Ferré i Marta Font, ha pujat a l’esglaó més alt del podi, el CN Kallípolis al segon esglaó, amb Carla Cervelló i Ana Salaverria, i el CN Granollers ha estat tercer, amb la participació d’Alba Busquets i Marina Navarro. Els guanyadors de la prova de duet mixte han estat Claudia Escudero i Albert Paterna del CN Les Franqueses. En equips, el CN Granollers ha estat or, el CN Sabadell plata i el CN Kallípolis bronze.

El CN Granollers ha estat el primer classificat en la competició de duet júnior, amb les nedadores Regina Casino i Irene Garrido, i segon amb Marina Andrés i Claudia Solé, el CN Sabadell ha acabat en tercera posició, amb les nedadores Sandra Rodríguez i Aina Saura. En equips, el CN Kallípolis s’ha penjat la medalla d’or, el CN Sabadell s’ha situat segon i el CN Tàrraco tercer.

Les nedadores de la categoria sènior Monica Pala i Marina Parcerisa del CN Minorisa han estat les guanyadores de la prova de duet sènior, l’única celebrada en aquesta categoria.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE