ARTÍSTICA – CN Granollers domina el podi del Campionat de Catalunya de rutines

31 març 2019 | Nat. Artística

El CN Granollers s’ha emportat 9 medalles al Campionat de Catalunya de rutines junior i sènior, 6 d’or, una de plata i dues de bronze. Darrere seu, el CN Kallípolis n’ha aconseguit 4, el CN Tarraco 3 i el CN Mataró, el CN Minorisa, el CN Les Franqueses i el CN Panteres Grogues han acabat amb una medalla.

Dins la competició junior, Iris Tió del CN Kallípolis ha pujat a l’esglaó més alt del podi en solo i Mireia Hernández i Judith Calvo, ambdues del CN Granollers, han fet plata i bronze respectivament. En duet, Hernández i Calvo s’han situat primeres, Tió i Camps segones i Júlia i Coronado han acabat terceres. Tant en la prova d’equip com en la de combo de la categoria junior el podi ha estat format pel CN Granollers en primera posició, el CN Kallípolis en segona i el CN Tàrraco en tercer lloc. 

A les proves sènior, Mariona Busquets del CN Granollers ha guanyat la medalla d’or en solo i Silke Hurtado la plata. En duet les guanyadores han estat Lia Ferrer i Laura Hospital del CN Granollers, les segones classificades Estel Ferreres i Laia Bertran del CN Mataró i Maria Parcerisa i Jana Brunet del CN Minorisa s’han penjat el bronze. La prova de duet mixta ha comptat només amb la participació del CN Les Franqueses que s’ha estrenat amb un or. En equip sènior el CN Granollers ha acabat en primera posició i el CE Panteres Grogues en segona.

El Campionat s’ha celebrat aquest diumenge a la piscina del CN Kallípolis.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE