ARTÍSTICA – CN Granollers i CN Sabadell dominen els podis del Campionat de Catalunya de rutines

9 juny 2018 | Nat. Artística

El CN Sabadell i el CN Granollers s’han emportat vuit medalles cadascun al Campionat de Catalunya de rutines d’enguany. El CN Kallípolis, per la seva part, ha aconseguit un total de 5 medalles i el CN Tàrraco i CN Reus Ploms han pujat al podi una vegada.

En la categoria aleví, el podi de solo ha estat format per Meritxell Ferré del CN Sabadell en primer lloc, Sofia Gil del CN Sabadell en segon i Ariadna Conesa del CN Granollers en tercer. En duet, les campiones han estat Farré i Font del CN Sabadell, medalla de plata Conesa i Navarro del CN Granollers i bronze per López i Medina del CN Sabadell. En la prova d’equip, el CN Granollers s’ha emportat l’or, el CN Sabadell la plata i el CN Kallípolis el bronze.

En el campionat infantil, la medalla d’or en solo ha estat per Martina Gras del CN Sabadell, la plata per Judith Calvo del CN Granollers i el bronze per Martina Coronado també del CN Granollers. En la prova de duet, la primera posició ha estat per Calvo i Coronado del CN Granollers, el segon per Gras i Medina del CN Sabadell i el tercer per Casino i Solé del CN Granollers. En equips, el CN Granollers s’ha emportat l’or, el CN Sabadell la plata i el CN Kallípolis el bronze.

Aquesta competició no ha comptat amb l’assistència de totes les nedadores de la categoria junior ja que algunes d’elles es troben de concentració a Madrid fins a finals de juny preparant el Campionat d’Europa Junior amb la selecció estatal. Aquestes nedadores, que han estat protagonistes dels podis catalans i estatals durant tota la temporada són: Clara Arboix, Oriana Carreras, Mireia Hernández del CN Granollers i Iris Tió del CN Kallípolis.

Els resultats de la categoria junior estaran disponibles a partir de dimarts.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE