ARTÍSTICA – CN Sabadell i CN Kallípolis clubs campions d’Espanya aleví i junior

15 jul. 2018 | Nat. Artística

El CN Sabadell i el CN Kallípolis s’han proclamat campions d’Espanya en la categoria aleví i junior aquest cap de setmana.

En solo de la competició aleví, la medalla d’or ha estat per Meritxell Ferré del CN Sabadell i la de plata per Ariadna Conesa del CN Granollers. En duet, Meritxel Ferré i Sofia Gil han aconseguit la primera posició i Ariadna Conesa i Marina Navarro la segona. Tant en la prova d’equip com en la de rutina combinada el podi ha estat format per equips catalans: CN Kallípolis, CN Granollers i CN Sabadell en el primer cas i CN Granollers, CN Sabadell i CN Kallípolis en el segon. Amb la suma de punts de totes les proves el CN Sabadell s’ha proclamat el club campió.

Els clubs catalans també han tingut una gran presència a la competició junior on han fet un ple de medalles de duet: or per Mireia Martin-Mora i Giselle Camps del CN Kallípolis, plata per Laura Hospital i Lia Ferrera del CN Granollers i bronze per Maria Fisa i Laura Güell del CN Kallípolis. En equip, el CN Granollers ha aconseguit el bronze i el CN Kallípolis s’ha proclamat campió tant en aquesta prova com en combo. En aquest cas ha estat el club català qui ha aixecat la copa al millor club d’Espanya.

Amb aquesta competició, celebrada a Ourense del 12 al 15 de juliol, acaba la temporada 2017-18 de competicions estatals de la categoria aleví i junior.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE