ARTÍSTICA – El CN Granollers domina el podi del Campionat de Catalunya de rutines

16 juny 2019 | Nat. Artística

El CN Granollers tanca el Campionat de Catalunya de rutines per grups d’edat d’aquesta temporada amb un total de 9 medalles (7 de les quals d’or). El CN Sabadell n’ha aconseguit 10 entre aleví, infantil i junior, el Torrot CN Mataró 6 i el CN Kallípolis 5.

En categoria aleví, el podi de solo ha estat format pel CN Granollers, el Torrot CN Mataró i el CN Sabadell, el de duet pel CN Granollers 1, el CN Sabadell i el CN Granollers 2, i el d’equip ha acabat amb l’or pel CN Granollers, la plata pel CN Sabadell i el bronze pel Torrot CN Mataró.

En la prova infantil, el CN Granollers 1 s’ha imposat en solo, per davant del CN Sabadell que ha acabat segon i el CN Granollers 2 que ha quedat en tercera posició. En duet i equip el podi ha estat format pel CN Granollers en primer lloc, el CN Sabadell plata i el CN Kallípolis bronze.

En junior, el CN Granollers ha aconseguit l’or en solo, el CN Kallípolis la plata i el CN Sabadell la tercera plaça. En duet el CN Sabadell 1 i 2 s’han situat als dos primers esglaons del podi i el CN Kallípolis al tercer. En equip el CN Sabadell ha mantingut la primera posició, el CN Kallípolis ha guanyat la plata i el CN Torrot Mataró el bronze.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE