ARTÍSTICA – Gisela Morón, nova directora tècnica de natació artística

14 set. 2018 | Nat. Artística

La ex-nedadora de natació artística i actual entrenadora, Gisela Morón, és la nova directora tècnica de la Federació Catalana de Natació. Morón, substituirà en el càrrec a Anna Vega que deixa la Federació Catalana per ser una de les entrenadores assistents de la selecció RFEN al CAR de Sant Cugat. Des de la FCN volem agrair tots els anys de feina i entrega d’Anna Vega i li desitgem molts encerts en la nova faceta professional, al costat de la seleccionadora Mayu Fujiki. 

Gisela Morón (25.1.1977) va formar part de la selecció de natació sincronitzada que va sorprendre al món al 2003 amb la primera medalla mundial a Barcelona. Després d’aquesta en van venir moltes altres fins aconseguir el somni olímpic amb la plata a Pekín 2008, campiona del món a Roma 2009 i campiona d’Europa a Eindhoven 2008. Morón es va retirar i es va dedicar a les arts escèniques i a fer d’entrenadora. Ara, ha fitxat per la Federació Catalana de Natació amb l’objectiu de seguir treballant per la “sincro” catalana i seguir construint campions i campiones. 

“Afronto el càrrec amb molta il·lusió i moltes ganes…. tot i que en aquests dies m’estic encara situant”, diu Morón. “ És un repte personal que em fa especial il·lusió perquè jo vaig ser de les primeres nedadores en ser becada per la FCN en el centre de la Blume. De fet al 1992, quan vem entrar per primera vegada, la piscina era l’antiga, la van reconstruir al cap d’un any. Torno a on va començar tot”. 

Morón tindrà en el seu equip a les dues tècniques que fins ara han estat al centre de tecnificació i que han estat companyes de Morón en els seus anys a la selecció, Alba Cabello i Paula Klamburg. 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE