ARTÍSTICA – La selecció junior més a prop de les medalles mundials

22 jul. 2018 | Nat. Artística

La selecció junior estatal torna a casa del Mundial de Budapest una mica més aprop del podi internacional. Amb la participació de quatre nedadores catalanes, el conjunt ha aconseguit una quarta posició en solo lliure i cinc cinquenes posicions en duet lliure i tècnic, equip lliure i tècnic i combo.

En la prova de solo lliure, Iris Tió del CN Kallípolis s’ha quedat a menys d’una dècima de la solista japonesa, aconseguint una puntuació total de 88.2667. En duet tècnic Iris Tió i Irene Jimeno han acabat cinquenes amb 86.5032, també per darrere de Japó, i en lliure la puntuació de 87.8333 les ha situat a la mateixa posició, aquesta vegada darrere el duet xinès. En les competicions grupals, on hi han participat Iris Tió del CN Kallípolis i Clara Arboix, Mireia Hernández i Oriana Carreras del CN Granollers, han aconseguit tres cinquenes places amb una puntuació de 87.1724 en equip lliure, 87.8667 en tècnic i 88.200 en rutina combinada.

Paula Klamburg, tècnica de la Federació Catalana de Natació, ha format part de l’equip d’entrenadores coreografiant, a més a més, el solo lliure d’Iris Tió. La màxima competició internacional de la categoria junior s’ha celebrat a Budapest del 18 al 22 de juliol.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE