ARTÍSTICA – Pau i Emma plata en duet mixt tècnic

10 maig 2021 | Nat. Artística

El Campionat d’Europa de Budapest ja ha repartit les primeres medalles. En aquest cas han estat només les del duet mixt tècnic, perquè la prova de duet tècnic s’ha hagut de cancel.lar per un problema tècnic en els altaveus subaquàtics. La final de duet tècnic es farà dijous al matí, en el lloc de l’eliminatòria de l’equip lliure perquè només hi ha 8 equips inscrits, el mateix nombre que es classifiquen per la final.

Tot i aquest inici accidentat de la competició el duet mixt tècnic si que s’ha pogut fer i ha estat la prova que ha donat la primera medalla a la delegació estatal. Els catalans Pau Ribes del CN Lea Franqueses i Emma Garcia del CN Sabadell han aconseguit una puntuació de 84.8694 que els hi ha donat la medalla de plata. L’or ha esta per a Rússia amb un 91.7963 i el bronze per Itàlia amb 78.4281

A la sessió del matí Mireia Hernández del CN Granollers ha participat a l’eliminatòria de solo lliure i ha aconseguit entrar a la final amb la 6a posició i 85.9000 punts. Demà no hi ha participació de la selecció estatal ( ni en duet lliure ni en solo tècnic) i la propera final serà dimecres al matí, la final de solo lliure i a la tarda la final d’equip tècnic. 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE