ARTÍSTICA – Tres ors i tres plates a l’Europeu COMEN infantil

12 set. 2021 | Nat. Artística

La selecció ha aconseguit sis medalles al Campionat d’Europa infantil – Copa Mediterrània de natació artística celebrat a Rijeka, Croàcia. A la Copa COMEN, on hi han participat només països del Mediterrani, l’equip ha pujat tres vegades a l’esglaó més alt del podi, i a l’Europeu, on s’hi han sumat altres països d’arreu del continent, les nedadores s’han penjat tres medalles de plata.

A la prova de combo, la selecció ha aconseguit una puntuació de 82.8333 i en equip n’ha sumat un total de 157.7290, entre la puntuació de figures i la de la rutina. En ambdues proves, el conjunt ha comptat amb la participació de quatre nedadores de clubs catalans, Ariadna Conesa del CN Granollers, Ane Salaverria del CN Kallípolis i Meritxell Ferré i Marta Font del CN Sabadell. En duet, la parella formada per les catalanes Marta Font i Txell Ferré (R) del CN Sabadell ha acabat amb 157.6606 punts, resultat de la suma entre les figures i la rutina.

En totes tres proves, la selecció estatal infantil ha guanyat a països de talla internacional com Itàlia o França, i només ha estat superada, a la classificació europea, per les invencibles russes.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE