ARTÍSTICA – Una plata i tres bronzes per la selecció al World Series del Japó

28 abr. 2018 | Nat. Artística

La selecció estatal de natació artística, formada per la meitat de nedadores catalanes, ha aconseguit aquest cap de setmana quatre medalles al campionat open FINA World Series del Japó, a Tokio. En total, les nedadores s’han penjat una plata i tres bronzes.

En la prova d’equip tècnic, l’equip ha defensat la segona posició amb 89.2206 punts, per darrere de Japó que n’ha aconseguit 90.7041 i per davant de França que s’ha quedat a més de 6 punts amb 82.7075. La parella catalana formada per Pau Ribes i Berta Ferreras, ha aconseguit medalla de bronze en duet mixte lliure i tècnic amb una puntuació de 82.8135 en ambdues competicions. Per davant seu han quedat Itàlia i Japó. També s’ha penjat la medalla de bronze el duet tècnic, format per les nedadores Paula Ramírez i Sara Saldaña. Han aconseguit una puntuació de 87.0721, a poc més d’un punt d’Itàlia que ha acabat amb 88.4489 i per darrere de Japó que ha rebut una puntuació de 91.0427.

L’open del Japó és la tercera etapa del FINA World Series, un circuit de competicions organitzades per les Federacions Nacionals de tot el món. Després de França i Xina, el torneig d’aquesta temporada segueix amb els opens d’Eslovàquia, Hongria, Espanya, Canadà, Estats Units, Grècia i Uzbekistan.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE