BUDAPEST 22 / NATACIÓ ARTÍSTICA – L’equip lliure torna a estar a prop de les medalles i el duet mixt lliure busca la remuntada

25 juny 2022 | Nat. Artística

Sorpresa i molta emoció avui a la piscina de natació artística del Mundial de Budapest. La selecció estatal ha executat la coreografia d’equip lliure i ha aconseguit un esplèndid 4t lloc i 92.0000 punts. Espectacular, perquè en l’última competició, els JJOO de Tokyo 22, l’equip va ser 7è i des de feia un cicle olímpic, en totes les grans competicions, Itàlia també ens guanyava. Avui l’equip ha superat a Itàlia, s’han posat 4es i han fet 92.0000 punts. Molt bones notícies de cara a les properes competicions internacionals.

Per altra banda, el duet mixt format pels catalans Pau Ribes i Emma Garcia, també estaran a la final del lliure afrontant la 4a posició amb 86.1667. La parella catalana haurà de remuntar més d’un punt si vol estar al podi mundial, ja que el duet xinès, que va tercer, ha fet  87.8333. La final de duet mixt lliure serà el 25 de juny a les 13.30 h.