NATACIO ARTÍSTICA – C.N. Kallípolis campió en rutines tècniques de la Lliga catalana

22 abr. 2018 | Nat. Artística

El C.N. Kallípolis s’ha proclamat campió de totes les rutines tècniques de la lliga catalana d’aquesta temporada. Les barcelonines sumen un total de 5 medalles: en solo tècnic, or per Iris Tió; en duet tècnic, or per Iris Tió i Giselle Camps, plata per Laura Garcia i Ksenia Iasinskaya i bronze per Mireia Martín-Mora i Jade Martin, i en equip tècnic medalla d’or. Per la seva part, el C.N. Granollers ha aconseguit 3 medalles: en solo tècnic plata per Mireia Hernández i bronze per Clara Arboix, i en equip tècnic medalla de plata. El C.N. Tàrraco ha guanyat la medalla de bronze en equip tècnic.

Aquest ha estat el primer any que la lliga catalana junior ha canviat la prova de figures per la de rutines tècniques. De les quatre jornades de la lliga, les dues primeres s’han disputat a la piscina Joaquím Blume amb la competició d’elements tècnics; la tercera, celebrada també al centre de tecnificació català, amb la prova de solo tècnic, i la quarta al C.N. Granollers amb les rutines de duet i equip tècnic.

Les categories aleví i infantil, que mantenen el format de figures, finalitzaran la lliga el 28 d’abril a la piscina del C.N. Granollers.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE