NATACIÓ ARTÍSTICA – ENTRADES A LA VENDA per les WORLD SERIES BARCELONA 2019

4 abr. 2019 | Nat. Artística

Ja estan a la venda les entrades per a poder assistir de públic a les WORLD SERIES BARCELONA 2019 de natació artística que es celebrarà a la piscina Sant Jordi els dies 31 de maig 1 i 2 de juny. Una competició d’un altíssim nivell amb Rússia, Japó, Ucraïna, Espanya, USA, Itàlia… un cartell de luxe per una competició que tornarà a posar la ciutat comtal a l’epicentre de l’esport mundial. 

Els països top de natació artística competiran a la piscina Sant Jordi amb un calendari de competició apassionant sobretot en duet mixt i equip, convertint aquestes dues proves en les grans protagonistes de les World Series Barcelona 2019. Rússia, Japó, Ucraïna i Espanya estaran a la competició per equips. En duet mixt la competició serà increïble amb el duet italià, el duet rus, el duet americà i el duet espanyol. 

Les WORLD SERIES BARCELONA 2019 té inscrits a gairebé 300 esportistes, ja que és una competició doble. És la competició internacional i també el Campionat d’Espanya Absolut, Trofeo Infantas, a més a més d’haver rebut per part de l’Ajuntament de Barcelona la designació de Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. 

 

PER COMPRAR ENTRADES CLICKA AQUÍ

INFORMACIÓ WORLD SERIES CLICKA AQUÍ

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE