NATACIÓ ARTÍSTICA GWANGJU 2019 – Ona Carbonell la dona amb més medalles als Campionats del Món

17 jul. 2019 | Nat. Artística

Ona Carbonell ha escrit una nova pàgina a la història de la FINA, amb 23 medalles s’ha convertit amb la dona que té més medalles en Campionats del Món. La dada es va confirmar amb la medalla 22, que és el bronze que es va penjar amb la rutina de Highlight, juntament amb les seves companyes. Però avui, amb la plata en solo lliure la seva llegenda s’ha fet encara més gran. 

Carbonell ha guanyat la plata amb una actuació realment espectacular que li ha donat una puntuació de 94.5667. Per davant seu la russa imbatible Svetlana Romashina amb 97.1333. Romashina compte les medalles d’or en or fins a tenir-ne un total de 21, per darrera, però, de la catalana Carbonell, que no són d’or, però en té 23. El bronze ha estat per la japonesa Yukiko Inui que s’ha penjat dos bronze ens aquest Mundial, els primers de la seva trajectòria. 

Pel què fa a la prova del matí, matinada aquí, ha estat l’eliminatòria d’equip lliure a on les noies de Mayu Fujiki han fet una coreografia representant la vida en una illa despoblada. L’equip ha acabat cinquè, per davant seu Rússia, Xina, Ucraïna i Japó. La final d’equip serà divendres 19 de juliol a partir de les 12h (hora peninsular)

 

FOTO: https://insidesynchro.org/

 

 

RESULTATS 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE