NATACIÓ ARTÍSTICA – PROJECTE “OBRIM EL CAR”

22 abr. 2023 | Nat. Artística

El CAR de Sant Cugat ha obert avui les portes a 25 joves esportistes de natació artística de 4 clubs catalans en la primera prova pilot del projecte “Obrim el CAR”.

La iniciativa impulsada per Esportcat ha permès que aquestes promeses de l’esport català “hagin conegut el CAR, s’hi hagin pogut entrenar i per un dia hagin viscut la rutina que porta a terme un esportista d’elit i s’hagin sentit com un d’ells”, ha dit la Secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, durant la visita a la jornada.

“Obrim el CAR” és una activitat de tecnificació creada per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física per a nens i nenes d’entre 10 i 12 anys, escollits pels clubs, per tal que puguin conèixer el centre on es prepara l’elit esportiva catalana i tenir un tastet del que seria entrenar-hi en un futur, al costat dels referents de la seva modalitat.

“Apostem perquè l’esport arribi a tothom i per això obrim espais com el CAR, que no és un punt i final”, ha dit Anna Caula. “Avui el centre d’alt rendiment ha estat un espai de convivència on els joves esportistes han gaudit d’una oportunitat i una experiència úniques de descobrir-hi les instal·lacions, entrenar-s’hi i conviure amb aquest futur il·lusionant”, ha conclòs.

L’activitat ha consistit en un entrenament d’1 hora i dos quarts i una visita al centre, seguit d’un dinar al menjador del CAR, on han pogut conviure amb els esportistes del CAR presents.

Les esportistes del CN Kallípolis, CN Sabadell, CN Granollers i CN Mataró han pogut compartir, fins i tot, una estona d’entrenament amb l’equip estatal que en aquells moments també es trobava treballant al Centre d’Alt Rendiment, sota les ordres de la seleccionadora Mayuko Fujiki.

També han pogut veure l’exercici que la Selecció absoluta exhibirà a la Copa del Món de Natació Artística el pròxim mes de maig.

Durant la visita, han acompanyat a Anna Caula, el director del CAR, Ramon Terrassa, el President de la Federació Catalana de Natació, Ramon Bosch, i el Director esportiu de la FCN, Eugeni Ballarín.

El proper 6 de maig, tindrà lloc la segona part d’aquesta prova pilot al CAR, que rebrà un altre grup de natació artística.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE