SINCRONITZADA – El C.N.Granollers es proclama millor club al Campionat d’Espanya aleví i juvenil

9 jul. 2017 | Nat. Artística

El C.N.Granollers ha guanyat el trofeu al millor club del Campionat d’Espanya d’estiu de sincronitzada tant en la categoria aleví com juvenil. El premi recull la suma de punts de totes les proves, on han guanyat un total d’11 medalles. El segueixen el C.N.Sabadell amb 6 metalls i el C.N.Kallípolis amb 4.

En la competició aleví, els tres clubs catalans han tingut una presència notable als podis. El C.N.Granollers ha guanyat 2 medalles d’or en equip i figures, 2 plates en solo i combo i 1 bronze en duet. Les nedadores del C.N.Kallípolis s’han endut 3 ors en solo, duet i combo i 1 plata en equip. El C.N.Sabadell ha aconseguit 1 plata en duet i 3 bronzes en solo, equip i figures.

En les proves juvenils, el club del Vallès Oriental ha guanyat 2 primeres posicions en equip i combo, 1 segon lloc en duet i 3 bronzes en solo, duet i figures. Les de Sabadell s’han emportat 2 plates en solo i figures.

La competició, celebrada aquest cap de setmana a la piscina municipal Monte Tossal d’Alacant, ha comptat amb la participació de 5 clubs catalans: C.N.Sabadell, C.N.Tàrraco, C.N.Granollers, C.N.Kallípolis i Sincro Mataró.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE